Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Dri-release®

DRI-RELEASE® este o combinație funcțională, brevetată, de fibre naturale și sintetice. Fibrele naturale absorb umezeala de pe piele și fibrele sintetice, pe de altă parte, asigură îndepărtarea rapidă a transpirației pe suprafața țesăturii, de unde se evaporă.

Datorită acestei combinații, drenajul transpirației este de până la 4 ori mai rapid decât în ​​cazul bumbacului pur. Tehnologia FreshGuard adăugată, previne formarea mirosurilor neplăcute. Materialul este foarte ușor, plăcut pe corp și datorită absenței substanțelor chimice își păstrează funcționalitatea și aspectul chiar și după spălare.

DRI-RELEASE® este produs în diferite variante și combinații de fibre:
- 85-90% fibre sintetice (poliester)
- 10-15% fibre naturale (bumbac, tencel, lână ...)

Avantajele tehnologiei DRI-RELEASE®:

  • funcționalitate permanentă
  • greutate redusă
  • plăcut pe corp
  • elimină transpirația de 4x ori mai rapid decat bumbacul
  • FreshGuard împotriva mirosurilor neplăcute
  • păstrează culoarea și aspectul chiar și după utilizarea frecventă

Outwell Panorama

Materiale și tehnologie

Brandul danez Outwell prezintă un rezumat de accesorii cu denumirea Outwell Panorama, care este capabil a oferi un confort maxim dar mai presus de toate senzația de a fi în contact cu natura din jur.

 

Materialul tendei la corturile Outwell

Materiale și tehnologie

Firma daneză Outwell colaborează la dezvoltarea și producția de material pentru corturile sale de familie. La corturile lor se găsesc folii de cort din material poliester și policoton.

Cleansport NXT

Materiale și tehnologie

Cleansport NXT este o tehnologie inovatoare care protejează încălțămintea și echipamentul împotriva mirosurilor neplăcute.