Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Coleman Hinged Door

 Hinged Door ușurează intrarea în cort datorită ușii cu balamale. Această metodă oferă impresia că sunteți acasă.

 

Tehnologia unică brevetată a ușilor cu balamale face ca cortul să fie mai ușor de utilizat și oferă sentimentul unui al doilea real cămin. Noaptea nu faceți zgomot cu închiderea și deschiderea fermoarului, căutarea intrării corecte, devine lucru din trecut sau felul de târâș pentru a intra în dormitor, puteți uita că a fost vreodată. Ușile cu balamale vor aprecia și copii dvs., exact datorită ușurinței cu care se poate deschide. Cu alte cuvinte este o completarea perfectă a corturilor de familie.

 

Outwell Panorama

Materiale și tehnologie

Brandul danez Outwell prezintă un rezumat de accesorii cu denumirea Outwell Panorama, care este capabil a oferi un confort maxim dar mai presus de toate senzația de a fi în contact cu natura din jur.

 

Materialul tendei la corturile Outwell

Materiale și tehnologie

Firma daneză Outwell colaborează la dezvoltarea și producția de material pentru corturile sale de familie. La corturile lor se găsesc folii de cort din material poliester și policoton.

Cleansport NXT

Materiale și tehnologie

Cleansport NXT este o tehnologie inovatoare care protejează încălțămintea și echipamentul împotriva mirosurilor neplăcute.