Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare
ForCamping s.r.o. - echipament în natură Meniu

Coleman FastPitch Air

Materiale și tehnologie

Tehnologia Fastpitch Air, dezvoltată de către producătorul american Coleman, permite cu ajutorul pompei, umflarea cortului în câteva minute.

 

FastPitch Air este o tehnologie unică dezvoltată de producătorul american de echipamente outdoor Coleman. Cortul cu această tehnologie poate fi ușor montat dar și demontat. Și toate acestea pot fi realizate de o singură persoană. Corturile FastPitch Air sunt dotate cu supapă de înaltă presiune pentru o umflare și dezumflare ușoară. În plus, cilindrii gonflabili sunt fabricați din materialul rezistent și durabil TPU, și sunt protejați de un înveliș din polietilenă. În cele din urmă, acești cilindri gonflabili, pot fi înlocuiți în caz de avarie.

 

Procesul tehnologic de umflare nu este deloc complicat, este compus din trei faze simple. Mai întâi, împingeți pinul cu arc din centrul supapei și eliberați-l, acest pin trebuie să fie scos puțin, în faza umflării. În al doilea rând, umflați cilindrul utilizând pompa de presiune cu manometrul la presiunea necesară de 7 PSI. În al treilea rând, înșurubați supapa.

Procesul tehnologic de dezumflare este la fel de simplu ca umflarea și constă doar din două etape. Mai întâi, deșurubați capacul supapei. Și, în al doilea rând, împingeți pinul cu arc pentru a se deschide supapa, dezumflarea este completă când pinul cu arc este împins înăuntru.

Durastretch

Materiale și tehnologie

Powertex

Materiale și tehnologie

POWERTEX este material patentat cu membrană a firmei Salewa, care este foarte respirabil, rezistent la apă și la vânt. Acesta oferă un echilibrul perfect de funcționalitate, greutate, durabilitate și confort. Membrana impermeabilă pe bază de poliuretan este foarte respirabilă, elimină umiditatea și vă menține corpul într-un climat confortabil. Materialul este disponibil pentru structuri de 2, 2,5 și 3 straturi, astfel oferă proprietăți excelente la diferite niveluri de performanță.

Beneficiile membranei Powertex:

  • rezistentă la apă
  • rezistentă la vânt
  • rezistentă la abraziune
  • viață lungă
  • material cu greutate redusă
  • colapsibilitate - nu ocupă mult spațiu
  • un raport excelent calitate / preț

ABS

Materiale și tehnologie

Nu este vorba despre acronimul cunoscut al servodirecției.