Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare
ForCamping s.r.o. - echipament în natură Meniu

Coleman BatteryLock

Materiale și tehnologie

 Tehnologia BatteryLock de la producătorul american Coleman, ajută la manipulare ușoară cu bateria chiar și în momentul când lanterna este off.

Tehnologia BatteryLock de la producătorul american de echipament outdoor Coleman asigură că nu va trebui să vă faceți griji cu privire la faptul că lampa nu va funcționa atunci când este nevoie cel mai mult. Dacă aveți în lanternă baterie standard, atunci există o pierdere de energie în timp, chiar și când lanterna este off. Cu toate acestea, datorită tehnologiei patentate Coleman BatteryLock, printr-o simplă rotire a corpului lanternei, deconectați bateria de lanternă și astfel preveniți pierderea de energie.

Activați tehnologia prin simpla rotire a corpului lanternei până apare un signal roșu. După apariția acestuia, bateria este complet deconectată și lanterna este gata de stocare. Pentru a reconecta bateria, pur și simplu rotiți corpul lanternei  în sensul acelor ceasornice, până când, signalul roșu dispare. Bateriile sunt iarăși active.

Durastretch

Materiale și tehnologie

Powertex

Materiale și tehnologie

POWERTEX este material patentat cu membrană a firmei Salewa, care este foarte respirabil, rezistent la apă și la vânt. Acesta oferă un echilibrul perfect de funcționalitate, greutate, durabilitate și confort. Membrana impermeabilă pe bază de poliuretan este foarte respirabilă, elimină umiditatea și vă menține corpul într-un climat confortabil. Materialul este disponibil pentru structuri de 2, 2,5 și 3 straturi, astfel oferă proprietăți excelente la diferite niveluri de performanță.

Beneficiile membranei Powertex:

  • rezistentă la apă
  • rezistentă la vânt
  • rezistentă la abraziune
  • viață lungă
  • material cu greutate redusă
  • colapsibilitate - nu ocupă mult spațiu
  • un raport excelent calitate / preț

ABS

Materiale și tehnologie

Nu este vorba despre acronimul cunoscut al servodirecției.