Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Coleman BatteryLock

 Tehnologia BatteryLock de la producătorul american Coleman, ajută la manipulare ușoară cu bateria chiar și în momentul când lanterna este off.

Tehnologia BatteryLock de la producătorul american de echipament outdoor Coleman asigură că nu va trebui să vă faceți griji cu privire la faptul că lampa nu va funcționa atunci când este nevoie cel mai mult. Dacă aveți în lanternă baterie standard, atunci există o pierdere de energie în timp, chiar și când lanterna este off. Cu toate acestea, datorită tehnologiei patentate Coleman BatteryLock, printr-o simplă rotire a corpului lanternei, deconectați bateria de lanternă și astfel preveniți pierderea de energie.

Activați tehnologia prin simpla rotire a corpului lanternei până apare un signal roșu. După apariția acestuia, bateria este complet deconectată și lanterna este gata de stocare. Pentru a reconecta bateria, pur și simplu rotiți corpul lanternei  în sensul acelor ceasornice, până când, signalul roșu dispare. Bateriile sunt iarăși active.

Outwell Panorama

Materiale și tehnologie

Brandul danez Outwell prezintă un rezumat de accesorii cu denumirea Outwell Panorama, care este capabil a oferi un confort maxim dar mai presus de toate senzația de a fi în contact cu natura din jur.

 

Materialul tendei la corturile Outwell

Materiale și tehnologie

Firma daneză Outwell colaborează la dezvoltarea și producția de material pentru corturile sale de familie. La corturile lor se găsesc folii de cort din material poliester și policoton.

Cleansport NXT

Materiale și tehnologie

Cleansport NXT este o tehnologie inovatoare care protejează încălțămintea și echipamentul împotriva mirosurilor neplăcute.