Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Climashield HL

Climashield HL - Izolație din microfibră potrivită pentru îmbrăcăminte în condiții extreme. Fabricat în SUA, dezvoltat pentru nevoile US Army îndeplinește cele mai exigente cerințe de supraviețuire și, mai presus de toate, confortul în condiții outdoor. Dintre toate straturile pe care le folosim, îl evaluăm obiectiv ca material cu cele mai bune proprietăți de izolare termică. Fibrele foarte elastice sunt ușor de comprimat și, după aspect, se reîntorc la forma lor originală. Foarte simplă și ușoară întreținere și spălare regulată. O excelentă alternativă funcțională la îmbrăcămintea de pene, chiar și în condiții exigente de expediții.

Outwell Panorama

Materiale și tehnologie

Brandul danez Outwell prezintă un rezumat de accesorii cu denumirea Outwell Panorama, care este capabil a oferi un confort maxim dar mai presus de toate senzația de a fi în contact cu natura din jur.

 

Materialul tendei la corturile Outwell

Materiale și tehnologie

Firma daneză Outwell colaborează la dezvoltarea și producția de material pentru corturile sale de familie. La corturile lor se găsesc folii de cort din material poliester și policoton.

Cleansport NXT

Materiale și tehnologie

Cleansport NXT este o tehnologie inovatoare care protejează încălțămintea și echipamentul împotriva mirosurilor neplăcute.