Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

🚚 Nu ratați zilele livrării gratuite! Pentru achiziții de peste 99 Ron livrarea o plătim noi! Mai multe informații

Axiom

Lowe Alpine Axiom sistem spate

Sistem spate, care se poate ajusta chiar și cu rucsacul în spate. Axiom este cel mai ușor sistem spate reglabil din toată istoria Lowe Alpine și schimbă limitele de ușurință în utilizare.

Sprijin, stabilitate și confort

Spate profilat cu un cadru metalic armat și ușor, pentru a asigura o bună distribuție a încărcăturii, menținând în același timp un grad de flexibilitate. Suport lombar bine căptușit. Panoul de spate cu orificii care ajută la circulația aerului cald. Căptușeala spatelui este concepută în așa fel, încât face ca rucsacul să fie foarte stabil și totodată foarte confortabil la purtare.

Sistem spate Axiom are 2 versiuni - Axiom și Axiom+. 
Axiom+. este proiectat și adaptat pentru a purta sarcini mai grele. Are o curea lombară mai rezistentă, iar suportul lombar are un profil mai puternic și o căptușeală mai durabilă. Axiom+ este conceput pentru uz confortabil a greutății  până la 32 kg.

Nastavení zádového systému Axiom

Outwell Panorama

Materiale și tehnologie

Brandul danez Outwell prezintă un rezumat de accesorii cu denumirea Outwell Panorama, care este capabil a oferi un confort maxim dar mai presus de toate senzația de a fi în contact cu natura din jur.

 

Materialul tendei la corturile Outwell

Materiale și tehnologie

Firma daneză Outwell colaborează la dezvoltarea și producția de material pentru corturile sale de familie. La corturile lor se găsesc folii de cort din material poliester și policoton.

Cleansport NXT

Materiale și tehnologie

Cleansport NXT este o tehnologie inovatoare care protejează încălțămintea și echipamentul împotriva mirosurilor neplăcute.