Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

🐺 WARG - Obțineți o reducere suplimentară de 10% la brandul Warg cu codul: WARG10 Detalii

Garanția unui somn bun

CARE ESTE TEMPERATURA UNUI „SOMN BUN“?

Mountain Equipment folosește valoareA "Good Sleep" pe care a măsurat-o în condiții reale de utilizare. Testarea conform standardelor EN nu ia în considerare condițiile din mediul înconjurător, cum ar fi vântul și umiditatea, astfel încât valorile EN sunt aproximative.

Nu v-a fost suficient de cald? Nu este o problemă. Puteți testa sacul de dormit în termen de 30 de zile de la achiziție și, dacă nu este suficient de cald, pur și simplu returnați-l. Trebuie doar să îl returnați în termen de 30 de zile, cu condiția să nu fie deteriorat.

 

All Mighty Guarantee Osprey

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi Outwell Encounter Collection

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi Outwell Encounter Collection a anului 2020 prezintă corturi compacte cu greutate redusă, alegere ideală pentru relaxare pe timp scurt în mediul natural sau pentru a merge cu cortul în weekend. Proiectarea tehnică excelentă, designul reușit și materialul Outtex® 3000 Select de calitate, protejează în mod fiabil de intemperii. Colecția cuprinde un total de 10 corturi, dintre care poate alege, cu siguranță oricine, indiferent că sunteți cuplu tânăr, familie sau grup de prieteni.

Colecția de corturi frontale Outwell Superior Air Touring

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi sub denumirea de Superior Air Touring de la brandul Outwell oferă o selecție completă pentru orice călătorColecția include în total 4 corturi frontale și 2 adăposturi. Corturile sunt spațioase, cu sistem de ventiație excelent și foarte confortabile. Datorită tuburilor de aer preformate ale sistemului Power Air și a stilului gotic, oferă o înălțime completă pentru a putea sta în picioare.