Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Double face

Lenjeria  Sensor Double Face este o inovație sub forma utilizării unei piese de lenjerie de corp în două situații diferite de temperatură.

Double Face este un material special cu două straturi. Straturile sunt conectate printr-o legătură specială și formează o combinație, în care fiecare parte are proprietăți diferite. Partea, pe care o numim minus (caldă), este realizată din poliester, adică este mai moale, mai potrivită pentru corp și te încălzește pe temperaturi foarte scăzute. Partea plus (răcire) este realizată din cea mai bună țesătură din poliester. De aceea, este conceput pentru temperaturile cu plus sau pentru situații în care aveți activitate fizică mai mare și supraîncălzirea corpului dumneavoastră este nedorită.

Double face asigură confort în timpul purtrării, datorită cusăturilor plate, care nu povoacă disconfort, au o croială anatomică, partea posterioară extinsă și este foarte plăcută la atingere.

De ce materialul Double Face?

  • 2 în 1, potrivit pentru două tipuri de temperatură
  • material moale, foarte plăcut la atingere
  • cusături plate, zonă extinsă la spate, croaială anatomică
  • utilizare versatilă (sport, oraș)

Garanție extinsă Yate

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi Outwell Encounter Collection

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi Outwell Encounter Collection a anului 2020 prezintă corturi compacte cu greutate redusă, alegere ideală pentru relaxare pe timp scurt în mediul natural sau pentru a merge cu cortul în weekend. Proiectarea tehnică excelentă, designul reușit și materialul Outtex® 3000 Select de calitate, protejează în mod fiabil de intemperii. Colecția cuprinde un total de 10 corturi, dintre care poate alege, cu siguranță oricine, indiferent că sunteți cuplu tânăr, familie sau grup de prieteni.

Colecția de corturi frontale Outwell Superior Air Touring

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi sub denumirea de Superior Air Touring de la brandul Outwell oferă o selecție completă pentru orice călător. Colecția include în total 4 corturi frontale și 2 adăposturi. Corturile sunt spațioase, cu sistem de ventiație excelent și foarte confortabile. Datorită tuburilor de aer preformate ale sistemului Power Air și a stilului gotic, oferă o înălțime completă pentru a putea sta în picioare.