Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

De ce Coleman?

Fiabilitate la un preț rezonabil Oamenii experimentați știu că, în natură, nu trebuie să caute extreme pentru a le întâlni. Vânturile puternice, cu ploaie, traversează campingul lângă iaz și iarna pot surprinde chiar și la mijlocul verii. Echipamentele de calitate sunt o garanție de confort și siguranță nu numai în vârfurile munților și la capătul lumii. Coleman oferă astfel de echipamente în gama de modele Coleman® Classic. Scopul este de a oferi produse perfect fiabile la un preț rezonabil. pentru siguranță și confort atunci când drumeții, călătorii și familia stau în mediul rural brand de calitate și pentru activități mai puțin exigente raport calitate / preț excelent Pentru cele mai dificile condiții: Ploaia și vântul vor elimina cortul greșit, frigul se strecoară într-un sac de dormit rece, frigul trece peste un aragaz ineficient... Cine are astfel de echipament, mai bine rămâne acasă! Cei care doresc să se bucure de activități în aer liber ar trebui să aleagă echipamente de la producători de renume în aer liber, cu o tradiție îndelungată. Firma Coleman oferă turiștilor exigenți și drumeților produse din colecția Coleman® Exponent®. Aceste echipamente de top este gata să reziste celor mai dificile condiții exterioare. accent pe rezistență, ușurință, performanța materialelor utilizate pentru uz frecvent confort și practicitate extraordinară

Garanție extinsă Yate

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi Outwell Encounter Collection

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi Outwell Encounter Collection a anului 2020 prezintă corturi compacte cu greutate redusă, alegere ideală pentru relaxare pe timp scurt în mediul natural sau pentru a merge cu cortul în weekend. Proiectarea tehnică excelentă, designul reușit și materialul Outtex® 3000 Select de calitate, protejează în mod fiabil de intemperii. Colecția cuprinde un total de 10 corturi, dintre care poate alege, cu siguranță oricine, indiferent că sunteți cuplu tânăr, familie sau grup de prieteni.

Colecția de corturi frontale Outwell Superior Air Touring

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi sub denumirea de Superior Air Touring de la brandul Outwell oferă o selecție completă pentru orice călător. Colecția include în total 4 corturi frontale și 2 adăposturi. Corturile sunt spațioase, cu sistem de ventiație excelent și foarte confortabile. Datorită tuburilor de aer preformate ale sistemului Power Air și a stilului gotic, oferă o înălțime completă pentru a putea sta în picioare.