Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

✌️ Cumpărați mai mult și plătiți mai puțin cu codul MY40! 🤩 *Reducere 40 Ron valabilă pentru achiziții de peste 400 Ron

Colecție corturi Outwell Prime Air Collection

Spațiul mare, aerisit, ventilația eficientă și accesul ușor sunt elemente cheie ale colecției Prime Air de la Outwell, care include 12 modele universale, pentru a se potrivi atât unui grup de prieteni, familiilor mai mari. Țevile preformate ale sistemului de aer asigură o înălțime completă pentru a sta în picioare.

Pentru un confort mai mare și un acces nerestricționat, există cele două intrări largi, care, de asemenea, vă fac să vă simțiți ca și cum ați fi pe verandă. Nou pentru 2020 este sistemul magnetic Quick and Quiet, datorită căruia deschiderea ușii dormitorului este ușoară, rapidă și, cel mai important, silențioasă, astfel încât să nu îi deranjați pe ceilalți. O altă noutate pentru 2020 este sistemul Hooktrack, care, datorită unei șine discrete speciale cu cârlige, permite atârnarea lămpii, banda LED sau cablurile. O plasă de țânțari poate servi drept ușă de intrare - fără insecte, doar aer proaspăt.

Inovația și atenția la detalii importante sunt evidente în toate direcțiile. Deschidere pentru extensiea cablului prelungitor, dormitor întunecat, un organizator cu buzunare, un sistem de 3 tipuri diferite de cuie este doar o listă mică. Pompa gonflabilă este inclusă în pachet pentru toate corturile din colecția Prime Air.

Colecția Outwell Prime Air 2021 vine cu o serie de noutăți.  Aceste inovații includ o culoare nouă, o nuanțare a cupolei pe interior, pentru un somn mai bun, ventilație în dormitoare și o deschidere complet reglabilă în spatele cortului. 

Pentru 2021 oferim următoarele corturi: Lindale 5PA, Rosedale 4PA, Rosedale 5PA, Parkdale 4PA, Parkdale 6PA, Avondale 5PA, Oakdale 5PA, Birchdale 6PA, Hartsdale 6PA, Pinedale 6PA, Knightdale 8PA, Sundale 7PA

 

Colecția de corturi Outwell Encounter Collection

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi Outwell Encounter Collection a anului 2020 prezintă corturi compacte cu greutate redusă, alegere ideală pentru relaxare pe timp scurt în mediul natural sau pentru a merge cu cortul în weekend. Proiectarea tehnică excelentă, designul reușit și materialul Outtex® 3000 Select de calitate, protejează în mod fiabil de intemperii. Colecția cuprinde un total de 10 corturi, dintre care poate alege, cu siguranță oricine, indiferent că sunteți cuplu tânăr, familie sau grup de prieteni.

Colecția de corturi frontale Outwell Superior Air Touring

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi sub denumirea de Superior Air Touring de la brandul Outwell oferă o selecție completă pentru orice călător. Colecția include în total 4 corturi frontale și 2 adăposturi. Corturile sunt spațioase, cu sistem de ventiație excelent și foarte confortabile. Datorită tuburilor de aer preformate ale sistemului Power Air și a stilului gotic, oferă o înălțime completă pentru a putea sta în picioare.  

Drop

Informații suplimentare despre produs

În special pentru încălțămintea de alergat este un parametru important pentru selectarea acestora.  Drop Heel-to-Toe indică diferența de înălțime a elementului de amortizare sub călcâie și vârf, adică înclinarea piciorului. Cu cât numărul este mai mic, cu atât amprenta (peste deget de la picior) este mai naturală ne permite să pornim. Este o chestiune foarte individuală și este necesar să încercați ceea ce vi se potrivește, dar, în general, se poate spune că: Încălțămintea cu structura de 0 – 4 mm sunt concepute pentru alergători cu experiență, pentru alergare rapidă Încălțămintea cu structura de 5 – 9 mm permit aderența prin vârf/centru piciorului Încălțămintea cu structura de 10 – 12 mm selectați, dacă călcați pe călcâi sau aveți o greutate mai mare