Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

💥 Hitul săptămânii! Cu codul: ZUWA10 reducere suplimentară-10% 🐺 pe echipamente outdoor ZULU și Warg

Colecția de corturi frontale Outwell Superior Air Touring

Colecția de corturi sub denumirea de Superior Air Touring de la brandul Outwell oferă o selecție completă pentru orice călător. Colecția include în total 4 corturi frontale și 2 adăposturi. Corturile sunt spațioase, cu sistem de ventiație excelent și foarte confortabile. Datorită tuburilor de aer preformate ale sistemului Power Air și a stilului gotic, oferă o înălțime completă pentru a putea sta în picioare.  

Pe lângă extinderea spațiului de locuit, un alt mare avantaj al cortului frontal, este că acesta poate fi detașat de la vehicol și lăsat pe loc în timp ce aveți nevoie să vă deplasați undeva cu mașina. La întoarcere, cortul se poate conecta cu ușurință și rapid la autovehiculul, datorită sistemului Double Beading (5 mm + 7 mm), care este compatibil cu toate „șinele” care se găsesc la vânzare pe piață.

Tenda acestora este fabricată din material premium Outtex 6000 Pro, care pe lângă designul elegant și calitatea perfectă oferă o protecție de neegalat împotriva efectelor adverse. Între cortul frontal și mașina dvs există zona specială Link Access Zone, care datorită podelei detașabile ajută la menținerea curățeniei și nu se produce curent de aer. În plus, există cel puțin o intrare laterală în această zonă.

Corturile frontale dispun acces larg de intrare cu plasă de țânțari, ferestre întunecate cu draperii, o podea specială din polietilenă lipită, sistem de protecție împotriva vântului sau sistem de suspensie Hooktrack, care este inovație nouă a anului 2020. Acest sistem care dispune de sine discrete cu cârlige permite suspendarea lămpii, banda led sau aranjarea în ordine a cablului ascuns. Datorită pompei incluse, montarea cortului este foarte simplă. Ancorarea cortului este la fel de simplă ca și montarea, datorită corzilor și cârligelor de culori diferite.

Pentru transportul cortului la o distanță mică, ajută husa și curelele de compresie, incluse.

Din această colecție oferim următoarele corturi frontale: Parkville 200SAParkville 200SA TallParkville 260SAJonesville 290SA

Din această colecție oferim următoarele adăposturi: Touring CanopyTouring Shelter

Colecția de corturi Outwell Encounter Collection

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi Outwell Encounter Collection a anului 2020 prezintă corturi compacte cu greutate redusă, alegere ideală pentru relaxare pe timp scurt în mediul natural sau pentru a merge cu cortul în weekend. Proiectarea tehnică excelentă, designul reușit și materialul Outtex® 3000 Select de calitate, protejează în mod fiabil de intemperii. Colecția cuprinde un total de 10 corturi, dintre care poate alege, cu siguranță oricine, indiferent că sunteți cuplu tânăr, familie sau grup de prieteni.

Drop

Informații suplimentare despre produs

În special pentru încălțămintea de alergat este un parametru important pentru selectarea acestora.  Drop Heel-to-Toe indică diferența de înălțime a elementului de amortizare sub călcâie și vârf, adică înclinarea piciorului. Cu cât numărul este mai mic, cu atât amprenta (peste deget de la picior) este mai naturală ne permite să pornim. Este o chestiune foarte individuală și este necesar să încercați ceea ce vi se potrivește, dar, în general, se poate spune că: Încălțămintea cu structura de 0 – 4 mm sunt concepute pentru alergători cu experiență, pentru alergare rapidă Încălțămintea cu structura de 5 – 9 mm permit aderența prin vârf/centru piciorului Încălțămintea cu structura de 10 – 12 mm selectați, dacă călcați pe călcâi sau aveți o greutate mai mare

Modul de întreținere a produselor Northfinder

Informații suplimentare despre produs

Dacă modul de întreținere a produselor de la firma Northfinder, este corect, acestea vor avea o durată de viață foarte lungă.