Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

All Mighty Guarantee Osprey

Ce înseamnă?

„Garanția pe viață” nu este o garanție a calității pe baza paragrafului § 2113 art. nr. 89/2012 din Codul Civil, dar prezintă un avantaj oferit clientului, care depășește termenul de garanție legal prevăzut de 24 de luni. Avantajul constă în evaluarea daunei și cauzei produsului de către Osprey. În cazul în care se constată că într-adevăr Osprey este răspunzător pentru dauna sau defectul respectiv, se va proceda în modul mai jos descris. Evaluarea și controlul produsului este în competența companiei Osperey.

 • Această garanție este valabilă pentru toate rucsacurile Osprey cumpărate oriunde în lume.
 • Acest avantaj este acordat doar în cazul în care este un defect al materialului sau al fabricării pe durata de viață rezonabilă a rucsacului și folosirea în mod corespunzător, pentru ceea ce a fost produsul destinat.
 • „Garanția pe viață” nu este valabilă pentru alte daune, de exemplu cum ar fi defecțiuni mecanice, manipulare necorespunzătoare, uzura normală sau daună rezultată prin transportul companiei aeriene, etc.
 • La „garanția pe viață” nu este valabili nici un termen de timp legal, pentru rezolvarea daunei. Dar ne străduim să se rezolve cât mai repede posibil.
 • La „garanția pe viață” Osprey nu se poate execută nici un drept legal deoarece nu există.

Cum se procedează?

Garanția pe viață poate fi solicitată la 4camping.ro aceasta fiind distribuitoare a produselor firmei Osprey. Vă rugăm să contactați prin e-mail la adresa comenzi@4camping.ro. În caz de reclamație, la fel scrieți la comenzi@4camping.ro, descrierea detaliată a daunei și alăturați și atașați și poze cu partea deteriorată a produsului.

Reclamația dvs. va fi evaluată de producătorul Osprey și sunt aici următoarele posibilități:

1. În cazul în care producătorul ajunge la concluzia că daunele produsului sunt cauzate prin uzură normală, rupere, manipulare greșită, uz incorect sau depășirea oricărei așteptări de la garanția pe viață a produsului: nu este vorba de defect din fabricație sau defect al materialului. Prin urmare reclamația dvs va fi respinsă.

În cazul în care dauna poate fi reparabilă, vi se va oferi reparația sau corectura produsului la un preț rezonabil în funcție de prețul produsului. Orice corectură a produsului este realizată doar de producător.

 

2. Dacă daunele sunt cauzate din cauza materialului defect sau din fabricație, reclamația dvs va fi acceptată.

Dacă defectul este reparabil, trimiteți rucsacul pe cheltuiala dvs la adresa: 

 • Coletăria.ro / 4camping.ro

        ID 94339720

       Drumul Osiei, 53-55

      062395, București

 de aici produsul va fi trimis producătorului, unde rucsacul va fi reparat gratis.

Dacă defectul este ireparabil, vi se va înlocui un rucsac nou. Dacă acest model nu se mai produce, vi se va oferi un alt model de aceeași valoare sau valoare similară. Schimbul se va face în cooperare cu 4camping.ro.

 

Vă rugăm să nu trimiteți rucsacul înainte să vi se solicite acest lucru !!

 • La aplicarea garanției pe viață nu dă  dreptul la rambursarea contravalorii produsului sau la rambursarea oricărei diferențe de preț, în cazul în care alegeți un rucsac mai ieftin.
 • Vă rugăm să curățați întotdeauna rucsacul înainte de a-l trimite! Nici Osprey și nici 4camping.ro nu vom accepta un rucsac sau orice alt produs care este foarte murdar sau urât mir

 

Colecția de corturi Outwell Encounter Collection

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi Outwell Encounter Collection a anului 2020 prezintă corturi compacte cu greutate redusă, alegere ideală pentru relaxare pe timp scurt în mediul natural sau pentru a merge cu cortul în weekend. Proiectarea tehnică excelentă, designul reușit și materialul Outtex® 3000 Select de calitate, protejează în mod fiabil de intemperii. Colecția cuprinde un total de 10 corturi, dintre care poate alege, cu siguranță oricine, indiferent că sunteți cuplu tânăr, familie sau grup de prieteni.

Colecția de corturi frontale Outwell Superior Air Touring

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi sub denumirea de Superior Air Touring de la brandul Outwell oferă o selecție completă pentru orice călătorColecția include în total 4 corturi frontale și 2 adăposturi. Corturile sunt spațioase, cu sistem de ventiație excelent și foarte confortabile. Datorită tuburilor de aer preformate ale sistemului Power Air și a stilului gotic, oferă o înălțime completă pentru a putea sta în picioare.

 

Drop

Informații suplimentare despre produs

În special pentru încălțămintea de alergat este un parametru important pentru selectarea acestora.  Drop Heel-to-Toe indică diferența de înălțime a elementului de amortizare sub călcâie și vârf, adică înclinarea piciorului. Cu cât numărul este mai mic, cu atât amprenta (peste deget de la picior) este mai naturală ne permite să pornim.

Este o chestiune foarte individuală și este necesar să încercați ceea ce vi se potrivește, dar, în general, se poate spune că:

 • Încălțămintea cu structura de 0 – 4 mm sunt concepute pentru alergători cu experiență, pentru alergare rapidă
 • Încălțămintea cu structura de 5 – 9 mm permit aderența prin vârf/centru piciorului
 • Încălțămintea cu structura de 10 – 12 mm selectați, dacă călcați pe călcâi sau aveți o greutate mai mare

Selectăm pentru dvs.

217 Lei (23.96 %) 165 Lei

Comparat

240 Lei (20 %) 192 Lei

Comparat

707 Lei (20.79 %) 560 Lei

Comparat

565 Lei (20.71 %) 448 Lei

Comparat