Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Introducerea propriilor branduri Zulu, Warg, MOOA

La 4camping transferăm cunoștințele noastre către propria producție privată.

4camping este un e-shop de top în lumea outdoor. În fiecare an organizăm o expoziție de corturi, un eveniment unic de expoziție și vânzări cu cea mai variată ofertă de corturi, saci de dormit și saltele. Am vândut sute de mii de corturi și saci de dormit și aducem anii noștri de experiență în domeniul echipamentelor outdoor direct în fabricarea produselor. Scopul nostru este de a oferi echipamente de camping și outdoor de calitate, care să satisfacă nevoile și așteptările clienților noștri.

De la primele modele până la producția propriu-zisă, lucrăm cu experți, furnizori atent selectați și pasionați de activități outdoor pentru a asigura materiale de cea mai bună calitate posibilă și pentru a îndeplini cele mai înalte standarde. Cu un portofoliu larg de produse, știm ce își doresc clienții noștri și ne adaptăm propriile produse pentru a se potrivi atât începătorilor, cât și utilizatorilor mai pretențioși.


Descriere: prelegere despre producția și tehnologiile produselor 4camping la Universitatea Tehnică din Liberec

 

De ce fabricăm propriile produse?

  1. Pe baza anilor de experiență și a feedback-ului primit de la clienți, știm de ce au nevoie și ce caută cu adevărat.
  2. Prețuri mai mici ale produselor datorită unui lanț de aprovizionare mai scurt.
  3. Disponibilitate pe tot parcursul sezonului datorită stocului permanent.
  4. Garanție a calității și serviciilor premium pentru clienți, direct de la 4camping.
  5. Exclusivitate, producție etică și respect față de mediu - reducem circulația produselor, minimizăm ambalajele și consumul de combustibil pe drum.

 

Există nenumărate branduri pe piață care oferă produse pentru aventurile d-voastră în natură. Cu toate acestea, în această gamă variată veți găsi câteva branduri care ies în evidență. Zulu este una dintre ele.

Brandul Zulu este specializat în corturi, saci de dormit, saltele, mobilier de camping și alte produse care sunt proiectate punând acces pe calitate, funcționalitate și accesibilitate. Inspirați de modele de succes și testate pe piață, dezvoltatorii noștri au reușit să le îmbunătățească și să le adapteze la nevoile aventurierilor moderni.

Unul dintre cele mai mari avantaje pe care le aduce acest brand de la 4camping este un raport preț/performanță foarte bun. Datorită producției interne și a optimizării lanțului de aprovizionare, firma Zulu este capabilă să ofere produse de calitate și de încredere la un preț accesibil. Acest lucru este esențial pentru clienții care caută echipamente cu o durabilitate sporită la un preț accesibil.


Produs: rucsac Zulu Sandstone

 

Warg este un brand creat de echipa noastră de dezvoltatori 4camping, care este alcătuită din călători exigenți și iubitori de natură. Aceștia au nevoie doar de ce e mai bun în timpul aventurilor lor în jurul lumii, știu ce își doresc, așa că au creat produsele Warg special pentru expedițiile lor pe distanțe lungi și cele de iarnă.

Warg este sinonimul calității și excelenței. Fabricăm produse premium din cele mai bune materiale, care sunt atent selectate și testate de echipa noastră și de colaboratorii noștri experți în domeniu. Toate produsele Warg sunt concepute pentru a satisface cerințele celor mai exigenți utilizatori.

Pe lângă calitate, disponibilitatea este, de asemenea, importantă pentru noi. Ne dorim ca aceste produse să fie accesibile pentru toată lumea. De aceea, produsele noastre au un preț accesibil și sunt disponibile pentru publicul larg. Nu ne străduim să obținem cel mai ieftin produs, ci un produs premium la un preț accesibil.


Produs: cort Midi

 

MOOA este mai mult decât un simplu brand de îmbrăcăminte. Știm că femeile din întreaga lume merită haine care să le reflecte stilul de viață și activitățile, să le respecte individualitatea și stima de sine. De aceea, dezvoltatorii noștri și-au propus să creeze un brand care să respingă stereotipurile și ideile preconcepute.

Fiecare produs a fost supus unor teste riguroase pentru a asigura nu numai un aspect elegant, ci mai ales confort și funcționalitate în timpul unei varietăți de activități. Îmbrăcămintea MOOA vă oferă o senzație plăcută la purtare, fără a face compromisuri în ceea ce privește confortul.

Fie că alegeți să purtați modelele noastre în timp ce faceți jogging, escaladări, mergeți în drumeții, alergați sau pur și simplu sunteți în aer liber, cu îmbrăcămintea MOOA vă puteți concentra pe ceea ce este important pentru d-voastră.


Produse: colanți MOOA Amaria, bustieră MOOA Bina, colanți MOOA Lesa

 

Cum sunt create produsele noastre?

 

Idei și design creat de către echipa noastră specializată

Echipamentul începe acolo unde adesea ajunge - în natură, pe vârfurile munților sau în păduri dese. Dezvoltatorii noștri nu sunt doar lideri în domeniul lor, ci și iubitori de natură, care au cunoștințe practice despre tehnologie, materiale și produse. Deseori, ideile lor nu se bazează doar pe nevoile clienților, ci au și o valoare adăugată în cunoștințele practice.

Schițele, planurile și proiectele tehnice sunt apoi create în birou. Se caută producătorii potriviți și fabricile fiabile și corecte din punct de vedere etic.

Cercetare și dezvoltare

Următorul pas este aducerea ideii la viață. Dezvoltatorii 4camping și producătorii selectați colaborează intensiv pentru a găsi soluția și tehnologia ideală. Pe baza documentației tehnice, fabricile creează mostre pentru testare. Funcționalitatea și performanța acestora sunt testate în diferite condiții - nu numai în laborator, ci și pe teren.

Materiale

Materialele și culorile potrivite sunt alese pentru designul final. În cazul sacilor de dormit, poate fi vorba de materialul exterior, de căptușeală sau poate de un accesoriu practic pentru husă. În cazul corturilor, este vorba apoi de materialele pentru tendă, dormitor, plasa de țânțari sau buzunarele interioare.


Descriere: selecția materialelor și culorilor

 

Producția de prototipuri

Prototipurile produselor sunt create în conformitate cu proiectele finale și cu materialele selectate. Aceste prototipuri sunt utilizate pentru a testa designul, confortul, durabilitatea și alți parametri și indicatori. Această parte a procesului de dezvoltare include, de asemenea, calcularea prețului pentru client.

Testare și optimizare

Prototipurile sunt supuse unor teste suplimentare, inclusiv în condiții reale pe teren. Feedback-ul primit de la testeri și experți este folosit pentru a ajusta ultimele detalii, pentru a elimina defecte parțiale, pentru a aduce îmbunătățiri minore și pentru a optimiza performanța.


Produs: testare rucsac Zulu Sandstone în Madeira


Producție și prelucrare

Odată ce faza de prototip este finalizată și designul este aprobat, procesul trece la producția în masă. Materialele sunt prelucrate în conformitate cu specificațiile stabilite. Părțile individuale ale produsului sunt cusute și asamblate. Dezvoltatorii sunt în contact zilnic cu producătorii pe tot parcursul producției. Suntem mereu în căutarea celui mai bun partener pentru producție, în primul rând în Republica Cehă și, în același timp, în străinătate.

Controlul calității

Fiecare produs este controlat și testat cu atenție de 2 ori - o dată de către producător și o dată de firma noastră. Colaborăm cu institute de testare și universități. Se efectuează teste pentru rezistența la apă, vânt, diferențe de temperatură și alte condiții meteorologice.


Descriere: primul prototip și controlul corturilor Warg


Împachetare și distribuție

Produsele finalizate sunt împachetate și pregătite pentru distribuție. Le așteaptă drumul către depozitul nostru. În același timp are loc ședința foto, crearea descrierii produsului și notarea parametrilor, pentru ca clienții să aibă la dispoziție toate informațiile necesare. Unele produse sunt trimise către testeri imparțiali, care utilizează produsul final în timpul călătoriilor lungi în natură și apoi împărtășesc experiența cu produsul respectiv sub forma unui test publicat pe site-ul nostru.


Produs: rachete de zăpadă Snowind și testarea pe teren


Feedback și inovație

Luăm feedback-ul în considerare. Toate părerile d-voastră ajung la echipa noastră de dezvoltatori. Le luăm în serios și sunt cele mai importante date pentru dezvoltarea și inovarea ulterioară a produselor. Dezvoltatorii pot face actualizări și îmbunătățiri pe baza acestui feedback.


Produse: colțari Warg Iceman în timpul testării la munte

 

 

Linkuri utile

 

Autor: Echipa 4camping

Sursă: arhiva 4camping

STANDARD 100 - OEKO-TEX

Despre branduri

Doriți să vă asigurați că nu cumpărați produse dăunătoare sănătății dumneavoastră? Asociația OEKO-TEX testează produsele pe baza celor mai stricte criterii!

Fairtrade

Despre branduri

Alege haine certificate Fairtrade și susține comerțul echitabil!

Bumbacul organic

Despre branduri

Bumbacul este un material care este popular în întreaga lume. Cu toate acestea, cultivarea plantelor de bumbac poate avea un efect foarte negativ asupra mediului înconjurător. Care sunt diferențele dintre bumbacul cultivat în mod convențional și bumbacul organic certificat?

Selectăm pentru dvs.

365 Lei (45.21 %) de la 200 Lei

Comparat

161 Lei (25.47 %) 120 Lei

Comparat

447 Lei (28.41 %) 320 Lei

Comparat

610 Lei (40.98 %) 360 Lei

Comparat

284 Lei (51.41 %) 138 Lei

Comparat

1 467 Lei (37.29 %) 920 Lei

Comparat

1 324 Lei (21.45 %) 1 040 Lei

Comparat

1 018 Lei (37.13 %) 640 Lei

Comparat