Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Faceți cunoștință cu Leatherman!

Printre firmele ale căror produse distribuim, acum se numără și renumita firmă americană Leatherman, care se specializează la fabricarea de cuțite și mooltitool-uri.

Firma Leatherman a fost fondată în anul 1983 în Oregon, Statele Unite ale Americii de inginerul mecanic Tim Leatherman care se bazează pe simpla filozofie - cel mai important este dorința și nevoia clientului. Toate acestea, în principal în mod eficient și cât mai plăcut posibil pentru angajați. 

În timp de 30 de ani de când se află la târg firma Leatherman a devenit sinonim cu cea mai înaltă calitate disponibilă în domeniul său. Faptul că oferă la produsele sale o garanție de 25 de ani, îl face semnificativ diferit de concurenții săi și totodată motivează calitatea produselor sale.

Toate produsele sale sunt fabricate în SUA și materialul folosit este de regulă oțel de înaltă calitate,  titan extrem de durabil și aluminiu.

Fie că aveți nevoie de o șurubelniță, un ciocan sau „doar” un cuțit, nu puteți da greș niciodată cu niciunul dintre  mooltitool-ul Leatherman, alegeți-l doar pe cel necesar.


Selecție dintre cele mai interesante:

Cuțit Leatherman Style

Breloc elegant Leatherman nu este mai mare decât cheia de la ușă și cântărește și mai puțin.
Dar nu vă lăsați păcăliți de dimensiunea sa. Acest mic instrument de supraviețuire are patru caracteristici excelente pentru situațiile de zi cu zi, dar și pentru situații extreme.

 

Cuțit Leatherman Juice S2


Cuțit mic, ascuțit, creat pentru lucru și întodeauna la îndemână. Este fratele cuțitului Leatherman Juice C2, cu alte câteva funcții în plus și alte câteva funcții diferite. Juice înseamnă suculent în engleză și, dacă vă uitați cu atenție la acest cuțit, cu siguranță ajungeți la concluzia că comparația este foarte potrivită.

 

Cuțit Leatherman Wave


Cel mai popular cuțit multifuncțional Leatherman Wave are 19 piese, 2 biți interschimbabili și este ideal pentru munca grea de zi cu zi și pentru aventuri. Leatherman Wave este cel mai popular model și datorită faptului că toate lamele sunt accesibile din exteriorul instrumentului și pot fi deschise cu foarte ușor.

De calitatea mooltitool-ului Leatherman sunt convinși soldați, salvatori, călători și aventurieri, precum și oamenii obișnuiți. Convinge și pe tine însăși!

 

 

 

 

 

 

>>> cuțite multifuncționale Leatherman în eshopul nostru!