Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Colecția de corturi Outwell Premium Collection

Colecția 2020 Outwell Premium Collection oferă o gamă largă de modele și dimensiuni. Această colecție de corturi de familie combină designul inovator, spațiul îndestulător și accesul ușor. Colecția include un total de 6 corturi, cu caracteristici variate pentru toate cerințele.

În această colecție găsim corturi cu diferite soluții de construcție, unele corturi oferă un cadru rigid din oțel, altele un amestec de fibră de sticlă flexibilă Duratec Flex System, iar unele combină ambele soluții. Tenda corturiloreste fabricată din materialul inovator Outtex 6000 Pro, care, pe lângă designul elegant și calitatea perfectă, oferă o protecție de neegalat împotriva intemperiilor.

Confortul în timpul somnului este asigurat de dormitoarele Ambassador Master spațioase și întunecate, care au fost recent echipate cu un nou sistem magnetic Quick and Quiet, care face ca deschiderea ușii dormitorului să fie ușoară, rapidă și deosebit de silențioasă, astfel încât nu îi veți deranja pe ceilalți când plecați. O altă noutate pentru 2020 este sistemul Hooktrack, care, datorită unei șine speciale discrete cu cârlige, vă permite să agățați o lampă, o bandă LED sau să ascundeți și să aranjați cablurile.

Corturile au o deschidere largă de intrare cu o plasă de țânțari, care este utilă dacă doriți să ventilați eficient și să vă protejați de insectele enervante. Veți aprecia, de asemenea, înălțimea, interiorul întunecat pentru o odihnă mai bună în orice moment al zilei, posibilitatea de a aduce un cablu prelungitor, sistemul de stabilizare în caz de vânt,tenda rezistentă la apă și alte caracteristici. 

Colecția de corturi Outwell Premium are câteva caracteristici noi. Unele dintre aceste inovații includ o întunecare a tendelor de deasupra cortului interior pentru un somn mai bun, ventilație cu o deschidere în dormitoare și o gaură de ventilație complet reglabilă în partea din spate a cortului.

Colecția 2021 include modelele: Nevada 4P, Nevada 5PRockland 5PColorado 6PEMontana 6PEVermont 7PE

Introducerea propriilor branduri Zulu, Warg, MOOA

Despre branduri

La 4camping transferăm cunoștințele noastre către propria producție privată.

STANDARD 100 - OEKO-TEX

Despre branduri

Doriți să vă asigurați că nu cumpărați produse dăunătoare sănătății dumneavoastră? Asociația OEKO-TEX testează produsele pe baza celor mai stricte criterii!

Fairtrade

Despre branduri

Alege haine certificate Fairtrade și susține comerțul echitabil!